livet

RÖD SNITTAMARYLLIS HAR SKAPAT JULSTÄMNING

Jag kan inte minnas att jag nånsin haft röd snittamaryllis tidigare. Faktiskt. Jag har alltid tyckt att det är fint, men det har liksom bara blivit att jag fått eller köpt lök.

röd snittamaryllis

Den här härliga buketten köpte jag på julmarknaden på Linnés kammare/Vallhovs säteri som vi var på andra advent. Det kan du läsa om här.

Det är svårt att få fram på bilderna, men de var galet långa och så maffiga! De har stått här hemma och lyst upp och skapat julstämning i hela huset. Typ.

röd snittamaryllis

Igår var det en bra hemmajobbardag. Fick en hel del gjort i lagom tempo. Jag tog en långlunch för att köra ett gympass och dumpa saker på Återbruket. Och igår kväll gjorde jag pepparkaksbollar till jul.

röd snittamaryllis
Röd snittamaryllis

Kontorsonsdag. Jobb-kontorsonsdag. Vi har ordinarie kontorsdagar måndag, onsdag och torsdag då vi ska vara på kontoret på jobbet. Tisdag och fredag får vi välja att jobba hemifrån om vi vill. Och det vill de flesta. Att vara på jobbkontoret för live-möten och chitchatta lite sen dra sig tillbaka till hemmakontoret för lite mera lugn och fokus för mer komplicerade arbetsuppgifter. Det är optimalt för mig.

Önskar er en fin onsdag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.