livet

VINTER NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Vi bjuds på vinter när den är som bäst här i Mälardalen. Knappa 20 cm snö, kallt och soligt. Love it! Det var -21 igår morse när vi kom upp och när mörkret skingrade sig blev det en strålande dag.

vinter när den är som bäst

Jag har jobbat intensivt, hemifrån, i ett par dagar med månadsbokslut. När jag kom ut ur ”grottan” för att ta förmiddagsfikat igår såg jag hur fint det var. Jag drog på mig varma kläder och tog med mig kameran och sköt av några bilder.

vinter när den är som bäst

Jag gillar vintern. När det är snö. 15-20 minusgrader är lite onödigt kallt, men så härligt när det är strålande sol!

Träden tillsammans med den blå himlen, bjuder på en vacker tavla!

vinter när den är som bäst

Titta så otroligt vackert! Vinter när den är som bäst!

vinter när den är som bäst

Även om vi bor mitt i ett villaområde så har vi liiite grönt runt oss. Som numera är vitt 🙂 Och framåt sommaren ska det förhoppningsvis bli mera grönska i trädgården. Men just nu njuter vi av vintervila.

vinter när den är som bäst

I den varta lådan till höger i bild döljer sig varmt härligt vatten. Och lite varmare ska det bli till helgen. Då kommer vi krypa ner i spabadet och summera veckan och planera helgen. En sak är redan planerad sen länge. På lördag ska vi hämta mina föräldrar i Uppsala för att åka på julmarknad. Det ser vi fram emot. Skönt att graderna stiger uppåt en hel del.

Nu har vi först en vanlig arbetstorsdag att ta hand om. Önskar er en fin dag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  8 december, 2023 at 07:49

  Vackra bilder! Jag gillar också när det är riktig vinter!

  • Reply
   Lena
   8 december, 2023 at 11:57

   Det var verkligen en härlig dag som det var lätt att få till bilderna!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.