inredning

LUGNA VINTERDAGAR PÅGÅR – ÄVEN OM JAG JOBBAR

Lugna vinterdagar pågår, även om jag jobbar. Jag har liksom lugnet kvar i kroppen efter 10 dagars ledighet. Dessutom jobbar jag hemifrån. Det ger mig lite extra lugn också.

Lugna vinterdagar pågår

Igår började ett visst jobbrally. Även om det inte är som förr. Jag har i oerhört många år haft årsbokslut vid årsskiftet och jobbat som allra mest runt jul och nyår, och några veckor därefter. Men på det här jobbet, som jag började på för 1,5 år sedan, har vi årsbokslut sista mars. Så mycket skönare. Det var soligt och fint på dagen igår, men jag hann inte ut tyvärr.

Vi har ännu inte börjat plocka undan julpyntet, så vi chillar mest på kvällarna. Försöker suga ur det sista ur vinterlugnet. Lugna vinterdagar pågår som sagt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.