hälsa & friluftsliv

UNDERBART HÄRLIG VINTER HÄR I ENKÖPING

Vilken underbart härlig vinter vi har. Och det håller i sig länge! Jag kände mig väldigt tveksam till en vit jul eftersom allt töade bort strax innan, men sen hämtade det upp sig.

underbart härlig vinter

Många klagar på snön och tycker den är jobbig. Jag förstår att den är vansinnigt jobbig för vissa. Vissa som har svårt att gå. Eller de som behöver streta och dra på ungar och matkassar genom snön. Eller måste gå långt på dåligt snöröjda trottoarer till kollektivtrafiken.

Men det måste inte jag. Jag har inga hemmavarande småbarn. Och jag åker bil till jobbet. Så när jag väl går i djup snö så är det för en promenad eller möjligen en vandringstur i skogen. Och skotta ser jag som ett skönt träningspass.

underbart härlig vinter

Det har blivit några promenader nu senaste veckorna. Solen har varit framme och då blir allt så mycket härligare. Även om jag sitter i kontorsgrottan. När jag tittar ut därifrån för en fikapaus eller lunch så får jag alltid extra energi när solen skiner och hela vardagsrummet fylls med ljus! Vi har verkligen bjudits på en underbart härlig vinter i år!

underbart härlig vinter

underbart härlig vinter

Jag har inte varit på jobbet nu i tre veckor. Dels var jag ledig i 10 dagar och dels har jag jobbat hemifrån. Men idag är det dags att åka dit. Får se om bilen hittar dit 🙂

Ha en toppenonsdag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.