inredning

BRASMYS EFTER EN RÖJARDAG

Igår blev det spabad och brasmys efter en bra röjardag. Japp, vi var så tråkiga att vi var inomhus och städade hemmakontoret när det var så fint väder. Och vi fick fikabesök av en barndomsvän.

Brasmysys

Jag hade föreslagit under veckan att vi skulle ta tag i hemmakontoret i helgen. Det borde ha varit gjort för läääänge sen, men vi har prioriterat annat. Efter husbygget för tre år sen så har det liksom gått i ett. Dels har vi under sommarhalvåren försökt att färdigställa trädgården och dels har det tagit tid att komma i ordning inomhus.

brasmys

Sen har vi betat av ett rum i taget med förvaring och piff. Sist ut har varit kontoret. Papperstravar, kablar, kuddar, kläder som ska komma under symaskinen, kursmaterial. Ja, ni fattar. Vi kom tyvärr igång rätt sent med röjandet igår, men sen kom vi en bra bit. Jag hade nog tänkt att vi skulle ha klämt in en prommis där nånstans, men tiden bara rusade. Och plötsligt hade solen gått ner.

De här fina löven i lera fick jag förresten i julklapp. Så fina!

brasmys

En barndomsvän, som var på genomresa, hörde av sig och stannade till på en fika. Jättemysigt att ses en stund. När hon åkt så tog vi ett dopp i spabadet.

Efter dusch så snyggade jag till lite efter kontorskaoset som spridit sig in i vardagsrummet och dukade medan Andreas fixade mat och brasa. Efter maten chillade vi en stund innan det var dags att sätta på Mello och ta fram ostdesserten. Jag vet inte varför vi tittar på det där egentligen eftersom vi sällan tycker det är bra. Men men, lite tidsfördriv iallafall.

Nu ska jag jobba lite här på morgonen. Lite senare ska vi hämta mina föräldrar i Uppsala för att vi alla ska på kalas hos svärfar. Kanske hinns det med en promenad innan Uppsala också.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.