husbil inredning

TVÅLPUMPAR OCH KRYDDHYLLOR I HUSBILEN

kryddhyllor i husbilen

Vi har fått upp kryddhyllor i husbilen. Och införskaffat ett par tvålpumpar. Vi har pysslat en hel del för att få den praktisk och hemtrevlig. Blomman hittade vi på Ikea om jag minns rätt. Den självhäftande kroken under hyllan finns på Rusta.

kryddhyllor i husbilen

Här hittar ni den lilla kryddhyllan. (Nope, ingen reklamlänk). Den lite större hyllan, som sitter lite högre upp till vänster, verkar inte finnas på lager just nu. Olje-/vinägerflaskorna och kryddburkarna med salt och peppar hittade vi på Ikea.

Det är ganska viktigt att det mesta är rätt litet för att inte ta för stor plats eller vara för tungt. De här högsmala tvålpumparna fastnade vi för direkt när vi såg dem. De verkade praktiska i husbilen. Sen gör det ju inget att de dessutom är snygga! Tyvärr är de i glas, så de har lite tyngd. Finns i vitt också. Du hittar dessa snygga tvålpumpar här.

kryddhyllor i husbilen
Kryddhyllor i husbilen

Och här ser ni helheten. Den här väggen var helt kal då vi köpte husbilen. I vissa bilar finns hyllor från början, men inte i vår. Även om det typ gjorde ont i kroppen på Andreas att borra hål i väggen så fick han lov att göra det. 🙂 Han insåg att vi måste ha hyllor för kryddorna för att frigöra plats på annat ställe.

Vi är så nöjda. Det blev verkligen både praktiskt, hemtrevligt och snyggt. Om ni frågar oss alltså 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.