inredning

KÖRSBÄRSKVISTAR HJÄLPER TILL MED VÅREN

Att körsbärskvistar hjälper till med vårkänslan råder det nog ingen tvekan om. Jag var bara tvungen att köpa ett par stycken när de dök upp framför näsan på mig på handelsträdgården.

Jag har lärt mig att man ska spraya vatten på knopparna så de inte torkar ut. Då ökar chanserna att de verkligen blommar. Det är ju så himla härligt att ha några blommande kvistar inomhus.

körsbärskvistar hjälper till

Min mest intensiva tid på året börjar närma sig och ge sig till känna. Jag har årsbokslut på jobbet vid kommande månadsskifte. Det blir lite längre dagar i samband med förberedelserna och sen följer ett par veckor med väldigt långa dagar. Men det hör till rollen, så inga konstigheter med det.

körsbärskvistar hjälper till
Körsbärskvistar hjälper till med vårkänslorna

Jag tog mig tid för ett gympass i morse innan jobbet. Det är så otroligt skönt och ger förutsättningar för att hjärnan ska hålla sig bättre fokuserad. Satt i ett par intensiva och viktiga möten under dagen och det gick hur bra som helst att hålla fokus. Det kan jag ha lite svårt för annars.

Dessutom hade jag en massagetid inbokad på eftermiddagen. Har gått runt med en låsning i nacken ett tag, men äntligen bokade jag in en tid. Det var nån speciell massage med värme och ström som på nåt sätt går genom kroppen. Otroligt skönt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.