husbil

HUSBILEN ÄR PACKAD OCH STÅR OCH VÄNTAR

Husbilen är packad igen. Vi har förberett lite i helgen och igår kväll för att komma iväg så snabbt som möjligt. Så nu står han och väntar på att få rulla. Vi åker ikväll.

Husbilen är packad

Det är en sån härlig känsla att få packa och sen dra iväg. Och det är så härligt att kunna ha den möjligheten att ta en liten minisemester när det finns tillfälle. Denna gång blir det tre nätter. Det är inte länge, men det är iallafall mer än en vanlig helg.

Vi åker till Dalarna. Huvudsyftet med resan är en konsert på Dalhalla imorgon fredag tillsammans med vänner. Vi ska se ZZ Topp. Inte för att jag tror att nån av oss egentligen är jättestora fans, men nu föll det sig så. Och de har ju trots allt levererat några riktigt bra låtar genom åren.

Husbilen är packad

Vi försöker sluta lite tidigare på jobbet och fixar iordning det sista. Vi åker sen ungefär halvvägs, till ungefär Säter, innan vi drar i handbromsen för natten. Fredagsnatten står vi på ställplatsen på Dalhalla. Det ska bli riktigt spännande att se hur logistiken funkar då 400 husbilar ska komma på plats på ett par timmar, hehe. På lördagen tar vi sen en annan väg hemåt och stannar halvvägs igen.

Så, husbilen är packad. Bäst att åka till jobbet så man kan komma hem nångång.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.