husbil

VÄLBEHÖVLIG HUSBILSTVÄTT STOD PÅ SCHEMAT

En välbehövlig husbilstvätt stod på schemat igår på eftermiddagen. Och pyssel med vårblommor. Eftermiddagen avslutades med en skön stund i fåtöljerna i vårsolen.

välbehövlig husbilstvätt

Dagen hade börjat med en frukostpicknick som överraskning och sen inköp av vårblommor. Det var en mulen förmiddag och bara några få plusgrader så vi var väl påpälsade.

välbehövlig husbilstvätt

Vi köpte bilen i november och har faktiskt inte tvättat den förr. Den har faktiskt inte blivit så smutsig förrän nu på sista tiden. Det har blivit lite mera snöfria och blöta grusvägar.

välbehövlig husbilstvätt

Efter en stund kom solen fram så jackan åkte av. Det blir varmt på solsidan mot en vägg om man samtidigt rör på kroppen.

välbehövlig husbilstvätt

Så nöjd över att kunna vara ute och pyssla! Skönt att sätta check på en välbehövlig husbilstvätt. Under tiden planterade jag vårblommor. Underbart att kunna vara ute! Sen kom svärisarna över på fika och prat en stund. De bor precis intill. Under tiden de var hos oss hade solen försvunnit och det hade regnat. Det hade varit full rulle från 7 på morgonen så när de gått så pustade vi ut i soffan en stund.

Plötsligt sprack det upp igen och jag konstaterade att det knappt var ett moln på himlen. Jag föreslog ett glas vin i fåtöljerna! Han var inte nödbedd.

Trots att klockan passerat 16 så värmde solen riktigt mycket. Det var så härligt! Men lite kyligt var det allt så vi drog på oss plädarna. Så himla lätt att åka på en förkylning så här års.

Sen gjorde Andreas en stek i ugnen och förberedde en potatisgratäng. När vi duschat för spabad kastade han in gratängen i ugnen. Den fick stå där medan vi badade. Kvällen avslutades med middag och soffhäng en stund. Bra dag, kan man säga!

I eftermiddag ska vi på musikal (Änglagård) och sen middag hemma hos syrran och hennes man. Det ser jag fram emot!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.