livet

SEMESTERN ÄR ÖVER OCH FÖRRÅDEN ÄR FYLLDA

Semestern är över och förråden är fyllda för denna gång för min del. Tre veckor har gått i ett nafs. Idag är det dags att kavla upp ärmarna och fokusera på annat än färgpytsar, markstenar, bakning och vad jag ska äta till lunch.

I en dryg vecka hängde jag i husbilen på en camping medan Andreas jobbade och vi försökte ha semester på kvällar och helger.

Semestern är över och förråden är fyllda
Semestern är över och förråden är fyllda

I 1,5 vecka har jag sen varit hemmavid. Jag har tränat några gånger på olika sätt. Jag har gjort min egen granola.

Semestern är över och förråden är fyllda

Jag har bakat mitt eget frukostbröd.

Semestern är över och förråden är fyllda

Så skönt att fylla på förråden lite. Jag brukar passa på att göra det under nån semesterdag. Även under övriga året förstås, men oftast under semestern.

Jag har också fortsatt renoveringen av uthuset. Långsidan mot söderläge har varit i fokus. Jag har slipat, tvättat och målat två gånger. Det borde ha varit gjort för fyra år sen, då två andra väggar fixades. Så ni fattar att jag känner mig nöjd nu! Nu är det ”bara” en gavelvägg kvar. Och fönstren såklart. De ser för bedrövliga ut! Det får tyvärr lov att vänta till nästa år!

Semestern är över och förråden är fyllda

Jag fick en bra sista semesterdag igår. Jag trodde det skulle ta nästan hela dagen att måla fasaden, men det tog bara fyra Mtimmar. Jag gick upp tidigt så jag skulle hinna måla innan det skulle bli för varmt. Sen satt jag i solen och chillade i ett par timmar. Passade sen på att stryka kläder i solen i nån timme. Check på det också. Medan jag väntade på att Andreas skulle komma hem så gick jag igenom jobb-mailen, det viktigaste, i 1,5 timme också. Skönt att inte ha allt när man kommer tillbaka.

Så, nu är det jobb-jobb som gäller ett tag. Semestern är över och förråden är fyllda som sagt. Men faktiskt så är det dags för några dagar semester snart igen…

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.