hälsa & friluftsliv

SVINGAR OCH ÖVNINGSKÖRNING

Orresta golf-range

Orresta golf-range

Golfsving

Golfsving

Första dagen på semesterveckan är avklarad. Började med fyra timmar i sängen. Fyra timmar! Tv-tittandes, läsandes, och bloggsurfandes. Inte så tokigt.

Plock och städ. Sen övningskörde jag med dottern en timme. Vi har ett jättebra område att öva på alldeles i närheten av oss. Det är ett tomtområde som de gjort gator, övergångsställe, skyltar som ligger i anslutning till en numera ganska öde badparkering. Perfekt att snurra runt på. Hon är så duktig.

Sen städade jag klart huset. Efter middagen tog jag maken med mig till Orresta golf och tränade svingar. Det gick förhållandevis bra den här gången. Betydligt bättre än sist. Nu måste vi ligga i.

När vi kom tillbaka övningskörde vi en sväng igen. Bra att nöta när vi har tid.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lotta
  9 augusti, 2012 at 11:31

  Du är en tuffing! Vilken sving du har.

  Och jag är lycklig mamma, min yngsta dotter har tagit körkort idag! Det är verkligen a family affair, från början tills de har det eftertraktade kortet i handen 😉

  xx

 • Reply
  Välkommen Hem!
  10 augusti, 2012 at 09:39

  Vilken härlig blogg du har! Är såå sugen på att börja med golf men vet bara inte hur jag ska få tid till det. Det verkar ju ta några timmar per gång liksom… Men jag skulle verkligen behöva förena nytta med nöje, komma ut i friska luften o stressa av lite ibland.
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Judita

  • Reply
   Lena
   10 augusti, 2012 at 09:51

   Välkommen till mig och välkommen tillbaka. Jag ska titta in hos dig också. Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.