trädgård

Busväder

Hua vilket väder vi har idag. Det kom c:a 15-20 cm snö inatt. Gjorde ett försök att åka till jobbet i morse. Vände efter några kilometer. Jag har ju faktiskt förmånen att kunna jobba hemifrån så varför ska jag vara dum och chansa. Trist att fastna i köer. Hörde av en kollega att de sagt på radion att en lastbilsbärgning blockerade just min väg till jobbet. Fick ännu ett bevis på att man ska lyssna på magkänslan.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linda
  5 december, 2012 at 01:19

  Vilken tur att du vände.

  Pratade med mannen precis och han skulle ta sig hem fortast möjligt med tåg från Sundbyberg. Annars var det risk för att han inte skulle kunna ta sig hem alls.
  Hoppas att han dyker upp snart.

  Kram Linda

 • Reply
  Mamma Elva
  5 december, 2012 at 01:41

  Brrrr! riktigt busväder här med. Jag håller min inne!

  Ha en fin dag!

 • Reply
  Svägerskan
  5 december, 2012 at 01:41

  Klokt att du vände min vän ! <3

 • Reply
  Milla
  5 december, 2012 at 03:10

  Usch ja!! Jag jobbar hemma med, vilket jag gör en massa annars med visserligen vilken tur att det funkar! Jag har 13 mil enkel resa till Kista, det utsätter jag mig inte för i detta kaos. Jisses, vad snö det fallit och i E-tuna har de ställt in all busstrafik, hoppas man får hem sin man och dotter helskinnade idag… kram Milla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.