livet

Vårvinter

Tog en lite kortare arbetsdag i fredags. Var på bankbesök för att diskutera eventuell flytt dit. Det var vår i luften, så vi köpte med oss lite körbärskvistar för att kunna njuta av våren inne också. Det var extra härligt eftersom lördagen bjöd på snö, mulen himmel och stormvindar.

Jag försökte se det positiva med det dåliga vädret eftersom jag dejtade mina skolböcker större delen av dagen. Vi klämde in en promenad också. Skönt även om det är tråkigt väder.

Så trist att inte Erik & Tone eller Caroline gick vidare till final tycker jag. De enda låtarna med lite kvalitetsmusik, om ni frågar mig.

Må bäst!

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sara
  3 mars, 2013 at 07:48

  Åh vilka fina bilder!! Ni verkar har betydligt mer vår än här!! Kram Sara

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  3 mars, 2013 at 07:56

  Men åå jag måste också köpa mig lite sådana kvistar!!! Vackert!!!! En fråga Lena… vet du… det tar lång tid att ladda in din hemsida fast jag har bra bredband… har det att göra med att dina bilder är så stora?? Kolla med din svärson 😉 Kraaamen damen!!!! 😀

  • Reply
   Lena
   4 mars, 2013 at 07:22

   Tack för påminnelsen. Har fått den kommentaren förut. I måndagens inlägg så provade jag att minska kvalitén, så då blev såklart bilden mindre också. Verkar det bättre?

 • Reply
  ulrika
  3 mars, 2013 at 09:17

  Såg inte mellon, men hörde rykten om att nåt bidrag liknade Modern Talkings ”Cheri Cheri Lady” – de hade jag säkert gillat 😉 Fina körsbärskvistar också det livar upp lite inför våren 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  creando
  4 mars, 2013 at 10:08

  Underbart! Exakt samma musiksmak har vi! Jag var riktigt sur i lördags…

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.