livet

TULPANER TULPANER TULPANER

Jamen visst är det väl härligt med dessa tulpaner!? De där blommorna som signalerar att det är vår på g, ni vet!

 

Tulpaner – det är nåt visst med dem

 

Älskar dem! Som så många andra också visserligen, hehe. Men det är ju nåt visst med det där gnissliga ljudet, den där krispigheten och känslan av omstart efter en mörk vinter.

 

Det är nåt visst med tulpaner

Det är nåt visst med tulpaner

 

Att inte jobba när man är sjuk

Jag åkte hem från jobbet vid lunch i onsdags eftersom jag kände mig lite krasslig. Hade ont i halsen och var lite varm. Jag tycker inte man ska vara på jobbet när man är sjuk och riskera att smitta ner andra, så jag åkte hem. Dessutom tror jag på att om man drar i handbromsen tidigt i ett sjukdomsförlopp, och tar det lugnt, så förkortar man det hela. Och om jag förmedlar till mina medarbetare att de ska vara hemma när de känner sig hängiga så är det extra viktigt att jag som chef föregår med gott exempel.

 

Jag känner mig redan nästan frisk. Kanske beror det lite på att det är fredag och att solen tittar fram lite grann.

Ser fram emot en helt oplanerad helg. Vi får se vad som kommer upp. Säkerligen blir det en liten vandringstur i vilket fall. Om jag inte blir sämre igen förstås.

Berätta gärna vad ni har på gång! Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  mittgodastefinaste
  27 januari, 2018 at 04:16

  Särskilt helt nya krispiga knoppande…

  Skönt att du mår bättre, många sjukstugor nu!

  Kram Jenny

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.