trädgård

I år var temat Sagor

SONY DSC DSC05147-side SONY DSC SONY DSC

Igår hade jag och maken en mysig dag i stan. Vi gick runt i parkerna bland annat. Det var trädgårdsdag och massor med jippon här och där. Enköpings parker är vida berömda bland trädgårdsintresserade. Tror till och med att kommunen haft studiebesök från Nya Zeeland om jag inte minns fel.

DSC05153-side SONY DSC DSC05157-side

Förutom de vanliga parkerna så finns de så kallade idéträdgårdarna. Trädgårdsstuderande får en bit att skapa en miljö på med ett givet tema. I år var temat Sagor.

SONY DSC SONY DSC
Igår var en soft dag i det härliga vädret och idag har det varit en lite mera arbetsam dag i det härliga vädret. Skönt att pyssla på i trädgården i lugn takt och samtidigt känna att man får lite nytta gjort. Har planterat om, planterat ut och flyttat runt. Snart kan hösten få komma på riktigt.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ullis
  7 september, 2014 at 11:26

  Hade gärna legat på alla fyra i trädgården och fixat inför hösten jag med men nu blev det tyvärr soffläge för hela slanten men jag hinner väl med det någon annan helg innan frosten kommer. Bodaborg är också bokat – tack för tipset – det ska bli så kul 😉

  kram ullis

 • Reply
  Eva Forsberg
  8 september, 2014 at 07:56

  Hejsan? Jag gillar både trädgård och sagor! Vet du hur länge den utställningen finns kvar/ Eva

  • Reply
   Lena
   8 september, 2014 at 08:26

   Nej, jag vet tyvärr inte det. Föreslår att du tittar på enkoping.se/parker

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.