livet

HIPP HIPP HURRA FÖR BLOGGEN IDA’!

IMG_2818 IMG_2817

Hipp hipp hurra för bloggen ida´! Hur fort kan tre år gå?! Jag tycker det var nyligen jag tog mina stapplande steg ut i bloggosfärsen.

Jag hade väl aldrig kunnat föreställa mig hur kul det skulle vara och hur många fantastiska människor jag lärt känna. De flesta har jag ju så klart inte träffat, men väldigt många har jag ju faktiskt träffat irl! Både på andras event och på mitt och Lindas event i somras.

Jag hade heller aldrig kunnat föreställa mig hur mycket det skulle ge på annat sätt. Just att jag faktiskt har lyckats med syftet till varför jag började blogga, att utmana mig själv. Att utmana min fyrkantiga Excel-hjärna att bli mera kreativ och att lära mig fånga stunden för att göra Gott för själen.

Och jag uppskattar så fantastiskt mycket mina fina läsare, att ni vill följa mig på min resa!

Puss och kram till er!

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Inredning & Guldkanter
  18 mars, 2015 at 07:24

  Grattis till dig och din fina blogg! KRAM Pernilla

 • Reply
  Den där Victoria
  18 mars, 2015 at 07:33

  Stort grattis på treårsdagen, det är ett sant nöje att följa dig och din blogg och jag är så glad att ha fått nöjet att träffat dig irl också.

  Kram Victoria

 • Reply
  Milla
  18 mars, 2015 at 07:52

  Grattis och cyberkram tillbaka! Jisses, jag firar 10 år i sommar!! Kram

 • Reply
  Maria
  18 mars, 2015 at 08:32

  Grattis till en fin blogg. Du tar fantastiska foton och skriver så inspirerande fint. Började blogga för drygt ett år sedan. Tycker det är toppenkul men känner att jag har lite för lite tid att lägga på det. Ska bli bättre på det och mer fokusera på mitt syfte med bloggen. Du är en sann förebild. Fortsätt som du gör, toppenbra.
  Kram
  Maria

 • Reply
  Home2tiny
  18 mars, 2015 at 09:06

  Stort grattis till dig o din mysiga blogg, blir alltid lika glad när jag kikar in här. Tyvärr har jag inte fått ge dig en kram IRL…än, så jag skickar en big one genom cyberrymden. Tina

 • Reply
  Mia
  18 mars, 2015 at 10:02

  Grattis och keep up the good work!! : )

 • Reply
  Camilla - AktivaDagar
  18 mars, 2015 at 11:42

  Grattis! Närmar mig själv ”2-årsdagen” och man kan inte ens föreställa sig hur livet hade sett ut om man inte hade tagit steget och börjat blogga 🙂 Hade ingen aning om hur mycket positivt det skulle medföra…

 • Reply
  Eva Jansson
  18 mars, 2015 at 09:21

  Hip Hip Hurra på treårsdan´! Hip Hip Hurra för de nästa tre kommande åren! Du har gjort ett fantastiskt jobb med din blogg! Kramzi i massor!

 • Reply
  Maria
  18 mars, 2015 at 09:31

  Puss och kram till dig och grattis till fina bloggen som fyller tre!
  Håller med dig, det ger massor att blogga, tycker jag också!
  Kram/Maria

 • Reply
  Adela
  19 mars, 2015 at 06:12

  Stort grattis fina du och tack för all inspo och din genuina vänlighet i allt!
  Visst är det härligt med alla människor man kommer i kontakt med?! 🙂

  Kram
  Adela

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.