livet

MINIBLOGGLUNCHDEJT & NYGAMMAL OUTFIT

IMG_2809

IMG_2778 2

Pep iväg för en miniblogglunchdejt idag, den otroligt populära blazern fick komma ut för första gången. Det där plagget är så billigt och användbart att jag köpte alla tre färgerna. Jamen 299 riksdaler är ju praktiskt taget gratis! Här finns den  svarta  och här en liten blå.

 

IMG_2765 2-side

Dejten var ju i och för sig inte så mini, men det känns lite så när bara hälften av Enköpings bloggmaffia ses. Jag hade i alla fall en jättemysig lunch med Susanne och Ullis. De andra var tvungna att jobba och sånt trams.

 

IMG_2795

IMG_2775

Den gamla långa rosa skjortan fick nytt liv. Den har jag inte använt på flera år, men nu var den helt plötsligt snygg igen. Konstigt det där. Vek upp ärmarna lite på blazern så manschetten på skjortan skulle synas. Och virade en Monrow-sjal runt halsen.

 

IMG_2790 2

Snyggaste detaljerna på snyggaste skinnisarna från samma ställe.

 

IMG_2761

 

Tack för lunchsällskapet tjejer!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  13 mars, 2015 at 11:41

  Va snyggt!! Gillar linjerna och supercoolt med brallorna. Men nu blev jag alldeles vilsen. Blazer, det trodde jag sen 200 år att det var en uddakavaj. Eller är det där en kavaj med våd-snitt? Mkt fint i alla fall. Visst längtar man efter ljusa kläder nu o lite lättare snitt! Kram

  • Reply
   Lena
   14 mars, 2015 at 07:36

   Eller hur. Det är också blazer för mig egentligen. Men den heter faktiskt blazer! Fråga mig inte varför 🙂

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  14 mars, 2015 at 07:50

  Snygg outfit!

  Önskar att jag hade hunnit va med er på lunchen igår. Vi får dra ihop något snart igen och hoppas på att hela maffian kan hänga på.

  Kram, kram

 • Reply
  Ulrica
  14 mars, 2015 at 08:02

  Snygg outfit!! Jag tror jag måste titta närmare på den där blazern, jag har nämligen en beige-brun klänning som jag inte vill ha utan en långkofta eller nåt till, och den där skulle nog passa utmärkt tror jag.

  Så himla tråkigt att inte hinna/orka till lunchen igår, saknar er ju massor!!
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.