trädgård

ETT HÅRT MEN ROLIGT ARBETSPASS I TRÄDGÅRDEN

IMG_5649

Gissa om det var härligt att slänga sig i poolen efter ungefär tio timmars fysiskt arbete. Och sen sätta sig i loungen med en drink och lyssna på Sommar i P1. De vanliga löprundorna är en nysning i jämförelse med gårdagens pass.

 

IMG_5635

Så här långt hade vi kommit dagen innan. Vi hade hunnit gräva ur på sidan om garageuppfarten och satt ner gjutrör.

 

IMG_5640 1 IMG_5643

Maken blandade betong och jag och dottern gjöt sju plintar till ett blivande staket. Så kul när man hjälps åt och man får flyt. Och skönt när många muskler blir involverade. Ni vet de där man inte visste att man hade.

 

IMG_5647

Så här såg det ut när vi var klara för kvällen. Här är det tänkt att det ska sitta ett 15 meter långt spaljestaket (lite lägre närmast gatan), 10 stycken vinrankor och vit backtimjan som marktäckare. Och längst ner i bild syns en liten platta som en 50×50 cm skifferstolpe ska stå på. Typ som en grindstolpe fast ändå inte. Sen ska vi förstås lägga sten runt om stolpen så det blir snyggt.

Men innan vi kommer så långt att vi ska sätta upp staketet och plantera så kör vi vidare med nästa grej i trädgården. Förbereda för en lång häck intill poolen. Medan vi har maskinerna hemma.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.