bygga nytt trädgård

TRÄDGÅRDEN INNAN KAOSET BRÖT UT

Så här såg det ut i trädgården innan kaoset bröt ut under Kristi Himmelsfärdshelgen. Vi hade hyrt en grävmaskin och den fick minsann jobba.

trädgården innan kaoset

Här står jag uppe i den gamla planteringen som Andreas gjort för många år sedan. Till vänster är det gamla uthuset som vi bara hunnit renovera hälften av än så länge. Zip screen’en håller på att gå ner framför fönstret. Och ett nästan dött svartplommon-träd stoltserar där i planteringen. 🙂

trädgården innan kaoset

Hehe, snyggt skelett. Jag har fått förslag om att sätta påskfjädrar eller julgranskulor i trädet så det skulle se lite trevligare ut. Men nä, det trädet är numera borta.

trädgården innan kaoset

Och salixen som står där till vänster på höjden är numera borta också.

Här är en överblick över nästan hela trädäcket. Det sträcker sig längre bort till vänster, där vi påbörjat bygget av uterum. Zip screen’en är helt nerdragen här. Det sköter sig självt med automatik utefter vad solögat tycker. Här syns lite av att spabadet är integrerat i trädäcket. På gruset som syns ska det bli marksten. Och den svarta ”korven” som står framför badet innehåller ett parasoll.

trädgården innan kaoset

Ja, så här såg det alltså ut i trädgården innan kaoset bröt ut med hjälp av grävmaskinen. Vi hann inte klart med grävningen så om ett par veckor ska vi ta det sista som behövs med maskin. Och vi ska beställa marksten i veckan, är planen. Får se när den leveransen kan tänkas bli.

Efter en trevlig helg med kalas i lördags och några besök i butiker i Västerås igår, så är det bara att kavla upp ärmarna och köra ny vecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.