trädgård

NU ÄR DEN LÅNGA BLOMKRUKAN NÄSTAN FÄRDIG

Puh! Nu är den nästan färdig. Den så kallade långa blomkrukan alltså.

 

IMG_6239

Det är ju egentligen inte rätt uttryck eftersom det ska sitta en häck i den, inga blommor. Eftersom vi inte kan gräva neråt så var vi tvungna att bygga uppåt. Vi har använt mineritskivor som är hållbara i princip i evigheter och ser ut som betong. Kräver inget underhåll alls. Det är min melodi det!

 

IMG_6237

Vi har ett par snedsträvor kvar att skruva, för att skapa stabilitet i sidled och fixa med grus, jord och storgatsten runt så det blir snyggt. Mellan lådan och poolen, där brädorna ligger, ska det bli en perennplantering. Men det blir nästa års projekt. Jag lovar.

 

IMG_6238

Det var en liten utmaning att få till de sista metrarna eftersom det är nivåskillnader och stenar att ta hänsyn till. Och eftersom skivorna är lite fläckiga och har skruvhål så ska vi måla. Har inte bestämt ännu om det ska bli vit eller brunsvart (som halva huset är målat i) eller grå (som betong).

Och nu ska jag strax åka och hämta en sliten dotter vid tåget. Det tar på krafterna att ha kul!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.