livet

TÄNK ATT JAG ALDRIG LÄR MIG

 

Frustrerad efter två lediga dagar för att jag inte hunnit alla 732 saker jag tänkt hinna!

 

IMG_6744 IMG_6748

Jag är helt hopplös. Jag tycker att jag ska hinna med en massa saker och samtidigt koppla av, när jag är ledig. Och efter ledigheten är jag sen missnöjd. Varför inte vara nöjd med det jag faktiskt hunnit. Tänk att jag aldrig lär mig.

 

IMG_6750 IMG_6760 IMG_6762

Jamen idag har jag ju hunnit träna, handla, fixat brillorna, bakat matbröd, gjort min egen granola (recept här), tvättat några fönster, fixat lite banksaker, fikat med mamma och pappa, gjort ett par blogginlägg OCH läst och kopplat av.

 

IMG_6759

Kvarg, grädde, Gott för själens granola, färska blåbär

Men jag är missnöjd med att jag inte hann tvätta färdigt alla fönster, storstäda huset, måla staketet en sista gång, rensa ogräs, strukturera upp alla bilder och koppla av ännu mera. Är jag störd eller?! Eller känns det igen möjligen?

Må bäst!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Den där Victoria
  24 augusti, 2015 at 08:09

  Känns igen, alltför väl 🙂

 • Reply
  Ulrica
  24 augusti, 2015 at 08:24

  Jodå, visst känns det igen :-). Och du är INTE störd!!
  Kram Ulrica

  PS! Förlåt att jag inte hämtat brädorna, jag blev mer nedslagen av ögonoperationen än vad jag trodde och har knappt orkat något alls. Jag hör av mig i morgon och ser om du är hemma så kommer jag och hämtar dem så du blir av med dem 🙂

 • Reply
  AngelicasVärld
  24 augusti, 2015 at 08:28

  Men vännen, tycker det låter som om du hunnit med en jäkla masssa ändå! Man behöver fokusera på att vila också!! Vila för att orka!!

  Kram på dig!

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  24 augusti, 2015 at 08:53

  Tycker du har hunnit massor, mycket mer än jag hinner p en ledig dag.
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   26 augusti, 2015 at 04:56

   Ja, lite hann jag ju faktiskt!

 • Reply
  Ekenäsliv
  25 augusti, 2015 at 05:18

  Känner igen det alltför väl…
  MEN eftersom jag brände ut mig på kuppen har jag lärt mig att känna att det är ok, jag hinner en annan dag…
  Känn dig nöjd med allt det du HAR gjort tycker jag 🙂
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   26 augusti, 2015 at 04:56

   Usch! Ja, det är bäst att passa sig!

 • Reply
  Åsa L
  25 augusti, 2015 at 06:44

  Jo, känns igen…men fokusera på det du hunnit och det var ju jättemycket. Kram

  • Reply
   Lena
   26 augusti, 2015 at 04:55

   Ska försöka!

 • Reply
  Helen
  25 augusti, 2015 at 11:31

  Känner igen mej såå väl i detta inlägget, jag har tom på snudd alltid en ”to-dolista” jag bockar av sen bli jag sur på mej själv när jag inte hinner:( hur dum är man egentligen… ist för att va nöjd med det man hunnit.

  • Reply
   Lena
   26 augusti, 2015 at 04:55

   Det är nog viktigt det där att träna på att vara nöjd! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.