livet

JAG FIXADE EN ÖVERRASKNING OCH FICK BUKETT

Jag fick ett plötsligt infall härom kvällen när jag stängt ner jobbdatorn. Jag fixade en överraskning åt Andreas. Han blev så glad så jag fick en bukett.

fixade en överraskning

Ja, jag har ju berättat några gånger att vi hjälp mina föräldrar på landet inför försäljning. Jag har inte skrivit om alla gånger. Det skulle bli väldigt tjatigt eftersom det har blivit väldigt många tillfällen. Andreas har varit så gullig och inte gnällt det minsta lilla eller ens ”sänt ut vibbar” över missnöje. Då ska man komma ihåg att han troligen inte får nån sommarsemester alls förutom några enstaka strödagar här och där.

Trots det så har han lagt ett antal helgdagar (och vardagskvällar på Återbruket) för att hjälpa till att röja. Jag och syrran hade preliminärt sagt att vi skulle ta det sista idag, söndagen på midsommarhelgen, om inte vi skulle iväg med husbilen. Andreas, som har släp skulle bland annat köra sängarna till Återbruket. Det övriga var en del husgeråd som skulle tas om hand och gräsklippning.

När Andreas var på tjänsteresa över natten i början av veckan så fick jag en snilleblixt. Frågade dottern och mellansonen (som också har släp) om de kunde hjälpa mig köra sängarna, och ta lite annat som skulle till Återbruket. Jajamensan, det kunde de. Sonen slutade till och med lite tidigare från jobbet. Vi körde iväg det stora som behövde åka på släp eller i stor bil. Så blev det bara lite kvar till syrran och svågern att fixa med idag.

Andreas blev väldigt glad över att få en dag hemma och kunna jobba i trädgården. Det är det bästa han vet! Han var noga med att säga att han såklart hade hjälpt till på landet, men var förstås väldigt glad. Dagen efter fick jag en bukett för att jag fixade en överraskning 🙂 Det var gulligt av honom!

Så glad över att ha en sån sambo. Och så glad över att ha ungar som alltid ställer upp. Trots att de har sina liv med jobb och partners så ställer de alltid upp när de kan. Helt utan pip och gnäll. Väldigt värdefulla egenskaper i min värld!

Idag har vi alltså en hel dag hemma där vi ska fixa i trädgården. Jag lite mera försiktigt eftersom jag fortfarande håller på att rehab’a mitt ben.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.