inredning

NU KÖR VI HEEEELG!

 

Fredagkväll! Bästa känslan!

Jag jobbade på som attan på förmiddagen. Tog en lunchlöprunda och jobbade på en stund till. Framåt eftermiddagen kände jag mig nöjd och klappade igen jobbdatorn för den här veckan.

 

IMG_0976 zebralampa x

Jag fått några förfrågningar om helhetsbilder på vardagsrummet. Och jag är ju inte sämre än att jag vill försöka tillgodose önskemålen. Passade på att testa ett par olika objektiv och olika vinklar nu mot kvällningen. Eftersom det bara var test så gjorde det ju inte så mycket hur ljuset blev. Jag tror att jag kan få till några bra vinklar så ni får en uppfattning om hur det ser ut. Ska fota vidare i helgen.

 

IMG_0978 bollar x IMG_0979 bollar x

När jag ändå höll på så fotade jag några detaljbilder också. De här bollarna har fått bo i ett skåp ett tag. Och plötsligt blev de som nya igen. Visst är det väl fantastiskt!

 

IMG_0980 orrefors ljusstakar x

De fina födelsedagsljusstakarna ser helt krokiga ut eftersom bordet är krokigt, haha. Stakarna är allt annat än krokiga!

Fredagskycklingen puttrar på spisen och jag fick just ett glas rött här bredvid. Nu kör vi heeeelg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.