9 FAKTA OM MIG

 

Jag har fått många nya besökare den senaste tiden. Alla ni nya och gamla som hänger här – vill ni ha 9 snabba fakta om mig? Här kommer det i vilket fall:

 

IMG_6851 x

 • Jag har nyligen lärt mig att man inte måste leverera på topp varje gång
 • Jag har ägt en Rolls Royce

 

ZZZ_1002_2

 • Jag är en kram ifrån Meryl Streep. Ett handslag ifrån ABBA-gänget och en hel drös andra svenska artister. Två handslag ifrån Michael Jackson, Dr Dre och Snoop Dog. Tre handslag ifrån Bruce Springsteen.

 

IMG_3413

 • Jag älskar att ordna kalas och fester.

 

IMG_3952 idre toppen jag x

 • Jag gillar utmaningar. Får jag inga utmaningar på ett tag så får jag myror i både brallan och i skallen.

 

 

IMG_9663 x

 • Jag har under de senaste åren insett att jag älskar skogen och vattnet.

 

SONY DSC

 • Jag gillar att köra go-cart och tävla med barnen
 • Jag ogillar att laga mat eftersom jag är ”fastlåst” vid spisen alldeles för länge. Men jag måste äta varannan timme som ett barn.

 

SONY DSC

 • Jag gillar whisky

Så, gissar att det var både lite nytt och lite gammalt för vissa. Bilderna stämmer ju inte helt klockrent med punkterna alla gånger, men hur som helst, det var 9 snabba om mig.

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till 9 FAKTA OM MIG

 1. Maria skriver:

  Kul att läsa dessa tio fakta om dig. En riktigt rolig tanke att göra så, vilket alla vi som bloggar borde göra ibland. Så man blir lite mer personlig med de som tittar in på bloggen. Kul och ditt liv verkar fartfyllt vilket jag har förstått när jag läser din blogg. Gillar verkligen att titta in till dig.
  Ha en bra dag.
  Kram
  Maria

  • Lena skriver:

   Ja, jag tänkte att jag skulle bli lite mera personlig så ni fick lära känna mig lite mera. Kul att du gillade det! 🙂

 2. Ekenäsliv skriver:

  Tack, det var tio kul snabba om dig:)
  Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

 3. AngelicasVärld skriver:

  Så roligt…å ang det där med maten så känner jag igen mig – tycker inte om att laga men måste äta varannan timme *Skrattar*

  KRAM vännen!

 4. Spännande!
  Det var ju lite nytt även om man hängt med ett tag!

  Kram Jenny

 5. Milla skriver:

  Det var ju kul med 10 snabba!! Jag anser mig själv ibland vara en latmask, alltså jag är en laidback typ som kan chilla rätt bra MEN så är det det där med utmaningarna, som du skriver om. Jag är ju en sån med, ingen duracellkanin men behöver verkligen dem för att hålla energin uppe. Och just nu är det döläge… men ”just nu” kan ju förändras snabbt…… har man lärt sig! ? Kram!

  • Lena skriver:

   Jepp, rätt som det är hittar man sig själv mitt i ett projekt. Där man själv är projektledare dessutom 😉

 6. Ulrica skriver:

  Vad roligt att få lite snabba om dig :).
  Kram

 7. Pingback: BLOGGUTMANING - Gott för själenGott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *