hälsa & friluftsliv

KÄNSLOSTORMAR

Det har varit några dagar av känslostormar.

 

IMG_9361

Känslostormar då huset överlämnades

Jag har stundtals känt mig som de här torra skrumpna slånbären. Vi hade överlämning av huset för ett par dagar sedan. Det var intensivt in i det sista på flera sätt, som jag inte går in på nu. Nu när allt är klart så är det skönt att jag kan lägga det bakom mig samtidigt som det så klart känns så definitivt och oerhört jobbigt. Det blir ju liksom så tydligt när man överlämnar ett hus man byggt tillsammans! Som tur är känns det som att vi fått helt rätt köpare som skickade sms för att säga hur glada de var och att de redan trivdes efter första natten!

 

IMG_9356

 

IMG_9363 känslostormar

Känslostormarna fick ta plats

IMG_9365

Gav känslorna utrymme

När allt var klart så köpte jag mig en sallad och gav mig ut på en vandringstur. Plockade fram matsäcken och satte mig vid ån och gav känslorna utrymme. Så skönt att sitta där för sig själv en stund. En stund av rening och styrka. Naturen ger kraft!

 

IMG_9370

Nytt liv

Och nu får ett nytt liv spira och ta plats. Blickar mot framtiden med tillförsikt.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  29 april, 2017 at 08:14

  Förstår att det är mycket känslor inblandade! Ett stort steg, även fast man vet att det är helt rätt. Nu är det bara att blicka mot framtiden! Kramar

  • Reply
   Lena
   29 april, 2017 at 03:52

   Precis så är det. Ett stort steg och är jobbigt, men jag vet att det är rätt! Mår bra idag igen!

 • Reply
  Anneli
  29 april, 2017 at 08:25

  Hej Lena,
  Jag är ju också skild sedan några år och har känt precis samma sak, och känner av det fortfarande ibland faktiskt. Det blir en sorg som man bär med sig och som dyker upp vid de mest oväntade tillfällen. Förra veckan när vi var i Florida åkte vi tillbaka till vårt gamla hus, som vi hade byggt tillsammans. Vi var bjudna till grannarna och gick förstås förbi huset där jag stannade till och då kom känslorna. Alla lyckliga år man tillbringat där, alla minnen. Tider som gått och aldrig kommer tillbaka…Alla måste få bearbeta på sitt sätt och vissa gör det aldrig. Vad bra att du är så medveten om dina känslor, för jag tror att det är det hälsosammaste sättet. Nu måste man blicka framåt och inse att allt som sker är en del av livet. En pusselbit av helheten.

  Kram och tack för att du delar med dig.

  Anneli i Dalarna

  • Reply
   Lena
   29 april, 2017 at 03:53

   Ja, det blir ju så. En sorg som man får bära med sig som ett kapitel i livets bok, på nåt sätt. Kan tänka mig att det var tufft att besöka huset!

   Stort tack för ditt stöd och fint att du delar med dig också!

 • Reply
  Karin
  1 maj, 2017 at 07:05

  <3 <3 <3

  • Reply
   Lena
   4 maj, 2017 at 07:40

   <3 <3 <3

 • Reply
  Ekenäsliv
  2 maj, 2017 at 08:59

  Hej Lena <3
  Så bra att du låter känslorna ta sin plats.. Det är ju ett oerhört svårt och smärtsamt beslut att lämna både hus och relation, MEN samtidigt väldigt modigt.
  Ta hand om dig!
  Tänker på dig <3
  Varma kramar Anna

  • Reply
   Lena
   4 maj, 2017 at 07:41

   Jag har lärt mig att låta känslorna ta plats. Det har inte alltid varit så. Känner mig så duktig 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.