hälsa & friluftsliv

VANDRINGSTRÄNING I STAN

Så ofta jag har möjlighet går följer jag med på vandringsträning i stan. Och stan i det här fallet är Västerås. Vandringsbloggens community ordnar träffar med gemensamma vandringsturer.

 

Vandringsträning 1 Vandringsträning 2

Jag kanske är knäpp, men jag tycker den här sumpmarken är vacker även den. Tänk så mycket liv det finns däri!

Vandringsträning

Jag har ju visserligen berättat om det förut, men det tål att upprepas. Allt för att peppa flera att känna att det inte behöver vara så komplicerat att ta sig ut. Stoppa ner lite enkel fika i lilla ryggan och på med bekväma skor och ge sig ut är inte så svårt.

 

Vandringsträning 5 Vandringsträning 6

Just i det här fallet är det ju lite mer komplicerat för min del eftersom jag åker till Västerås, men det måste man ju liksom inte. Man måste inte åka till en annan stad för att sätta den ena foten framför den andra.

 

Vandringsträning 7

Så fort jag får chansen måste jag fota gamla bryggplank! Så vackra!

 

Vandringsträning 8

Och med detta inlägg vill jag visa att det går att få en njutbar stund även i stan. Hur härligt ser det ut på en skala?

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sanna Rosell
  23 maj, 2017 at 07:51

  Ja, visst är vandring fantastiskt! Både avslappning, träning, terapi och transportmedel i ett. Lyllos er som har vandringsgrupp, det vore något för oss här i Örebro att ta efter! Du är förresten varmt välkommen att vandra här också, vi har många fina naturreservat i både skog och sjö. 🙂

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 08:57

   Verkligen så, många fördelar i vandringspaketet! Tack, det vore mysigt att se sig om i Örebro också!

 • Reply
  Hanna
  24 maj, 2017 at 06:27

  Vad kul det låter med en vandringsgrupp! Jag tycker mycket om att vara ute så det där skulle passa mig. Måste kolla upp om det finns någon sådan grupp i mina trakter.

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 08:59

   Ja, gör det. Kolla på FB på vandringsbloggens community!

 • Reply
  Maria
  24 maj, 2017 at 12:38

  Går nästan varje dag i Västerås bland båtarna nu när solen är så fin. Min lilla lunch eller morgonprommis. Love it.
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 08:59

   Vad härligt att kunna gå där varje dag. Så vackert i hamnar tycker jag!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  24 maj, 2017 at 05:13

  Gillar konceptet att det inte behöver vara så krångligt, och trevligt att gå tillsammans ned andra. Vi tränar väldigt lite just nu, men vi promenerar ju till mitt jobb varje dag, och hen, och det tar nog nästan 49 min i varje riktning. Fast just nu är jag förkyld och har feber så ingen promenad idag …

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 09:00

   Ja, det är verkligen ett framgångskoncept. Inga krångligheter. Bara att ge sig ut.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.