en blogg för att utmana

FRIHETSGUDINNAN VÄNTAR PÅ MIG

 

Så där ja. Då har den där dagen kommit. Dagen då jag bjuder med mig sönerna till New York. En vecka kommer vi att vara där och bara ha det mysigt.

Förhoppningsvis kommer det att komma upp nåt inlägg från resan under veckan, förutom några förprogrammerade inlägg. Man vet aldrig hur internetuppkopplingarna på amerikanska hotell är!! Eller, jo, det jag vet av erfarenhet är att det brukar vara urkasst.

Men självklart kommer jag att ladda upp en hel del på Instagram, följ mig där på @gottforsjalen

Nä, bäst att plocka ihop det sista och skynda iväg så hon inte blir sur, den där gudinnan!

Må bäst!

10 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv