en blogg för att utmana

STRÅLANDE SOL OCH BONUSTIMME

God morgon, vänner! Här i Enköping fick vi vakna till strålande sol och en bonustimme.

 

Nja, bonustimmen var ju visserligen inte bara för oss i Enköping 🙂 Tänk om man kunde få en timme lite då och då. Det hade suttit fint.

 

Nu ska jag packa en liten rygga och ta mig en tur i Hammarskog mellan Enköping och Uppsala. Har tänkt det länge, men det har aldrig blivit av. Idag var det tydligen dags 🙂 Där kan man fika på Herrgården. Det hade jag nog gjort ifall jag haft sällskap, men nu får det bli fika från ryggan istället. Mysigt det också!

Ha en härlig söndag!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv