en blogg för att utmana

DAGS ATT GÅ UPP UR SÄNGEN

 

Jahapp, vad säger ni? Klockan är 10. Är det dags att gå upp ur sängen då?!

 

Har tagit en välbehövlig lugn morgon i sängen. Det har varit lite för mycket i veckan så det är skönt att ha en helt blank helg framför mig. Jag har sovit gott och förhållandevis länge för att vara jag. Typ till sju. Bjöd mig själv på frukost på sängen, tittat på Nyhetsmorgon och surfat runt lite.

 

Det får bli en lugn hemmadag idag. Handla lite kanske. Ta en liten promenad kanske. Vi får se.

Önskar er en fortsatt skön lördag. Berätta gärna vad ni ska hitta på!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv