en blogg för att utmana

GRATTIS TILL MIG!

 

Grattis grattis grattis

Grattis grattis grattis

Visst får man väl säga grattis till sig själv va’!? Jag gör det i alla fall 🙂

Det blev så stressigt innan mitt kalas i söndags, eftersom det kom en bilköpare mitt i allt och det blev lite kaos kring däck och pengaöverföring, så jag hann knappt fota nåt. Och ingen fin bordsdekoration blev det heller. Det vet jag inte när det hände senast. Jaja, kalas blev det i alla fall. Och fina och bra presenter fick jag.

Må bäst!

2 kommentarer

 • ulrica skriver:

  Såklart man ska säga grattis till sig själv :).
  Vad skönt att bilen kom iväg och att du fick ett mysigt kalas!

  Stort GRATTIS vännen på din födelsedag!
  Kram Ulrica

 • Katarina skriver:

  Å hipp hipp huuurraaaaaa här inne med..;)
  Såklaaaart ska man säga grattis till sig själv… å man kan köpa presenter till sig själv med…hihi…det brukar kunna bli rätt bra då..;)
  Mysigt med söndagskalajs
  Kraaaam Katarina

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv