en blogg för att utmana

JULDAGSMYS MED FAMILJEN

 

Jag hade ett sånt härligt juldagsmys med familjen. Mina föräldrar och alla ungar kom för att fira jul.

 

Julmat, dryck, fika, julklappsutdelning och fint umgänge varvades under eftermiddagen.

 

Så mysigt att ha alla här. Jag är så glad över de roliga och fina vuxna som barnen kommit att bli. Och vilken härlig relation de har till varandra! Riktigt värdefullt!

Må bäst!

En kommentar

  • FREEDOMtravel skriver:

    Vackra bilder och låter som en härlig jul! Önskar God fortsättning och Gott Nytt år! Vi åker till Israel i övermorgon och det ser vi fram emot! (Just nu ligger bloggen nere pga hackerattack, men vi hoppas att det ordnar sig …)

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv