en blogg för att utmana

JULFÖRBEREDELSER

 

Idag ska det bli lite julförberedelser. Om man nu kan kalla pepparkaksbak för julförberedelser. Den årliga tillställningen hålls hos syrran i Spånga, Stockholm, som vanligt.

 

Idag bjuds jag på en morgon som vädermässigt är så långt ifrån bilderna man kan komma. Här är så gråmulet och trist. Men i söndags morse då jag skulle lämna Idrefjäll så ville vädergudarna annorlunda. Såååå vacker soluppgång!

 

Nu ska jag göra iordning mig och ladda för mjöl, deg, kladd, julmusik och härliga dofter.

Ha en fin lördag!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv