en blogg för att utmana

NÄR JAG BYGGDE MIG EN GRAN

Det trodde jag väl aldrig. Trodde aldrig att dagen då jag byggde mig en gran skulle komma! En hitte-på-gran i mitt hem?! Njäe!

 

När man kört med kungsgran i många år så känns det väldigt främmande att skaffa sig en hitte-på-gran. Men nu när jag bor i lägenhet så var tanken plötsligt inte så långt borta. Kändes onödigt bökigt att släpa hem en riktig gran, och framför allt göra sig av med den sen.

 

Jag hittade en gran på Rusta som såg fin ut. I lördags eftermiddag började jag med att öppna kartongen för att titta hur den såg ut. Tog upp den och fortsatte sen med att montera. Den såg onekligen lite ynklig och tanig ut till en början.

 

Jag kunde ju förstås inte låta bli att fortsätta vika ut grenarna och fluffa till dem. Och till sist klä den med nya ledljus, guldglitter och en massa guldiga och bruna kulor.

 

När jag byggde mig en gran

När jag byggde mig en gran

Och jag blev mäkta imponerad och förvånad över hur fin den var. Jag är supernöjd!

Må bäst!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv