en blogg för att utmana

PÅ HIKE EN AFTON – DET ÄR EN TREND

Det var i juni då jag först kunde ana en trend hos mig själv att gå på hike en afton. Första gången var på julafton 2014 då jag var på hike i bergen i Santa Barbara, California. På midsommarafton 2017 i Idre var det andra tillfället jag var ute på en tur en afton och jag kunde ana en trend.

 

En liten hike med picknick på nyårsafton

 

Givetvis ville jag ta chansen på nyårsafton att skapa en trend. Det fick bli en tur. En liten tur, om än så mysig.

 

En picknickrygga packades och sen fick Vattenparken i Enköping ett besök.

 

Favoriten italienskt plock och lite vin fick mätta magen. Vädret hade ju definitivt kunnat vara bättre. Tunga gråa moln hände ner över axlarna, men vad gör väl det när man får chans att vara ute i trevligt sällskap!

 

På hike en afton

På hike en afton

Vi får väl se om det blir nån mer tur en afton i år. Jag får jobba på saken! 🙂

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv