en blogg för att utmana

ETT UNDERBART MORGONLJUS

Jag är så glad att jag kan se det stora i det lilla. Som det här till exempel. Att njuta av ett underbart morgonljus! Glad att jag lägger märke till det över huvud taget. Det gjorde jag inte förr på samma sätt.

 

Underbart morgonljus!

Underbart morgonljus!

Jag har fönster i tre väderstreck i vardagsrum/kök. Det blir ofta ett fantastiskt härligt ljus. När solen är på det humöret, vill säga.

 

Förra lördagen var det ett sånt tillfälle. Trots att solen strålade i hela hemmet så var det ändå mysigt att tända ljus och titta på Nyhetsmorgon.

 

Andra stora små-heter är stenarna på brickan. Stenar som är minnen från ett antal resmål världen över. Och en liten bit av skatten jag hittade i A’s trädgård, på den stora brickan. För att inte tala om den röda lilla pallen som jag hade när jag var liten och som nu funkar som inredningsdetalj i jättevuxen ålder.

Det där morgonljuset kan verkligen få en på gott humör. Om man nu händelsevis skulle vara på dåligt humör då 🙂

Må bäst!

4 kommentarer

 • Visst ör det skönt (och säkerligen också viktigt!?) att kunna se det lilla, njuta av det lilla. Jag försöker ofta stanna upp och bara tänka tanken att vad vackert det är med alla färgerna nu t ex.
  Jag har också en liten barnstol som jag haft sedan jag var liten. Den har gått igenom ett antal färger, och är köpt på någon skolbasar, nu står den i vår walk-in-closet som hjälpmedel när man inte når det på översta hyllan 😉 Tidigare har den agerat blompiedestal bland annat.
  Kram och tack för fina ord på min blogg.
  /Maria

 • ulrica skriver:

  Ja, morgonljus är verkligen något av det bästa. Jag själv älskar morgonljuset på vintern, när det blir så där lite disigt kyligt blått och solen lyser upp det vita.. det är så jag får lite gåshud då :).

  Härliga bilder, du har så himla fint hemma!!
  KRAM <3

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv