en blogg för att utmana

SNÖN KOM MED VINTERTIDEN

Hehe, det var ju verkligen symboliskt att första snön kom med vintertiden. Det var ju rätt väntat att vi skulle få snö snart eftersom det kom både i Småland och Norduppland igår, men det kändes ändå överraskande när A ropade att det kommit under natten.

 

Det var grått, ruggigt och blåsigt igår då vi tog en prommis. Vi pysslade inne på förmiddagen så det var skönt att röra på sig lite och få lite luft trots det tråkiga vädret.

 

Jag hade glömt att det var dags för vintertid så det var så skönt att upptäcka att man fick en timme till på morgonen. Tänk om man kunde få det varje vecka!

 

Vi åt en sen frukost i morse och gjorde oss sen i ordning. Sen var jag ju bara tvungen att springa ut och fota första snön på de vackra buskarna i det härliga morgonljuset.

 

När jag var klar med fotandet drog vi iväg till Västerås för en liten utflykt till Erikslunds shoppinggalleria i Västerås. A behövde byxor och kängor. Resultatet blev byxor till honom och en tröja till mig 🙂

Och nyss hemkomna sitter vi och myser med tända ljus och fika! Härlig tid nu!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv