en blogg för att utmana

SOLEN STRÅLADE PÅ HEMVÄGEN

Så här såg det ut. Träden fortfarande lite gröna och solen strålade på hemvägen från Kiel-resan för bara en dryg vecka sedan. Det gör det ju inte direkt idag. Mulet och 3 minusgrader. Blää!

 

Jag har haft en skön och avkopplande helg. Vi har fått en gratistimme och jag har fått lite sovmorgon idag. Känner mig skönt utvilad och avslappnad.

 

Inte en endaste smula frukost fick slinka ner idag, utan jag fick nöja mig med en kopp te. Jag ska ta blodprov som ett led i en hälsokontroll som vi får göra på jobbet var tredje år. Himlans bra förmån tycker jag!

Önskar er en fin start på veckan!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv