livet

STARTAR DAGEN MED MYSIG MORGON

 

Vi har precis ätit frukost och A har åkt till jobbet. Jag fortsätter med att ta det lite lugnt framför Nyhetsmorgon. Kan starta dagen med en mysig morgon eftersom jag jobbar hemifrån idag.

 

Mysig morgon

Mysig morgon

Igår kväll var vi på bio. Det var nog flera år sedan jag var på bio, men igår blev det alltså av. Banken bjöd oss så kallade Premiumkunder på Mamma Mia med en liten goodie bag. Det blev en riktigt mysig kväll. Och filmen då? Jag tyckte faktiskt att denna var bättre än den första. Visst, lite hattigt och krystat manus, men va fasen, fokus är ju ändå musiken. En feelgood-film helt enkelt.

 

Apropå goodiebag. Det där ljuset, tillsammans med hudvårdsprodukter, fanns med i en påse som vi fick på senaste bloggträffen. Ett ljus med behaglig och lagom mycket doft.

 

Nähäpp, bäst att rycka upp sig från myset och strax sparka igång jobbdatorn innan det är läge att ta helg. Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Clara
  9 november, 2018 at 11:42

  Håller med om Mamma Mia 2. Den känns väldigt styrd, men sen så är det liksom magi ändå. Skrattade och grät så mycket genom hela filmen! Så bra!

  • Reply
   Lena
   4 december, 2018 at 08:14

   Ja, det var verkligen både skratt och gråt när man såg den!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.