en blogg för att utmana

BRUNCH PÅ HASSELBACKEN

Första-advent-helgen tillbringade vi i Stockholm. Vi hade det så mysigt. Bland annat hade vi bokat en brunch på Hasselbacken på Djurgården. En julinspirerad sådan.

 

Vi hade under förmiddagen tagit spårvagnen ut på Djurgården och besökt museet Vikingaliv ett stenkast därifrån.

 

Vi njöt av en perfekt kyld champagne och underbar mat.

 

Det var näst intill ett fullt utrustat julbord.

 

Vi pausade lite efter maten innan vi angrep det söta bordet. Sen satt vi och flämtade med magar i åtta hörn innan vi åter tog spårvagnen till centrum. Här kan du läsa om vad vi gjorde mera under vår underbara helg i Stockholm.

Må bäst!

5 kommentarer

 • men åååh så gott!!! Har aldrig varit på hasselbacken, men nu MÅSTE jag dit någon gång! Ser jättemysigt ut!
  Så roligt att du visade bilden för A och att ni pratade om likheter! Kul! Det är ju liksom det som ”gör livet”, det där att man gör lite av varje. Skulle ju vara trist om man BARA skulle sitta på fina champagnerestauranger så fort man behövde äta… 😉 Fniss…
  Så många fina inlägg jag läst ikapp nu och jag måste bara få tala om att jag är dålig på att hinna med, men just din blogg den vill jag gärna läsa ikapp det jag missar. Stort gilla på din variation av allt!
  Jag vet inte om du såg att jag svarade dig lite snabbt inne hos mig om ljusstakarna. Det är inte Ernst, tänkte inte på att man kunde tolka det så, det är krukorna som är från Ernst. Ljusstaken heter Elias, och nu vet jag att de kommer från Star Trading.
  Kram till dig och ha en fin tisdag!
  /Maria

  • Lena skriver:

   Tack snälla för fina ord!

   Och tack för info om ljusstakarna. De gillade jag lite extra! Star Trading har mycket fint!

 • FREEDOMtravel skriver:

  Mmm, ser lyxigt och gott ut!

 • […] BRUNCH PÅ HASSELBACKEN – Gott för själen skriver: 11 december, 2018 kl. 06:43 […]

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv