livet

BLOGGDEJT & TAPAS

 

Bloggdejt & tapas är fina grejer det. Särskilt om det är samtidigt också. Härom kvällen var jag på bloggdejt med Ulrica. Och vi åt tapas.

 

gdejt & tapas med Ulrica, Tekopp till bergstopp

Bloggdejt & tapas med Ulrica, Tekopp till bergstopp

Det har blivit några bloggdejter nu med den här bruden. Så många gånger att jag tappat räkningen. Och vi har nu faktiskt känt varandra i ett antal år. Jag räknar efter… jisses, det är typ sex år sedan nu. Sex år sedan den där första bloggdejten innan vi skulle åka på ett större bloggevent. Herregud vad tiden går!

 

Hon fick syn på en ballong som hängde i taket och naturligtvis måste hon dra ner den. Det förstår ju vem som helst att man inte bara kan låta en ballong hänga ifred när man kan ha lite roligt med den!

 

Det förstår ju vem som helst att man också måste dricka bubbel då man är på bloggdejt. Och jodå, det går bra även med alkoholfritt bubbel. (Även om det var lite för sött för min smak).

 

Och det förstår ju vem som helst att det måste fotas en hel del då man är på bloggdejt!

 

Maten då?! Ja, vi åt tapas på Caliente. Så gott med tapas. Jag åt baconlindade daddlar, friterad getost med honung och pilgrimsmussor. Och till det drack jag alkoholfri öl. Toppen! Allt var jättegott och kändes vällagat! Och servicen var jättebra. Vi kände oss verkligen uppmärksammade. Vi babblade på och plötsligt hade dryga tre timmar gått. Vi satt så länge att vi var nästan ensamma kvar.

 

Jag fick anledning att höra av mig till henne redan dagen efter. Jag hade lyckats klanta till det med länkarna i gårdagens inlägg. Hon talade om hur jag skulle göra, på typ två sekunder! Hon är en klippa den där bruden. På så  många sätt!

Tack Ulrica för en mysig kväll! Och tack för hjälpen med länkfix! Och som sagt, vi ses snart igen!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.