livet

VI FICK TILL EN GOD OCH TREVLIG MIDDAG

Vi fick till en riktigt trevlig middag igår då vi firade A’s födelsedag med hans familj.

Vi hade köpt en massa härliga grönsaker och lite annat.

Vi bjöd på en supergod sparrissoppa till förrätt och kyckling med krämig tomatsås till varmrätt.

Alltså, kolla duken. Jag fyndade en sprillans ny mellanbrun linneduk i A’s skåp! Han visste inte ens om att han hade en sån! Jamen! Hur kan man INTE veta att man har en sån fin linneduk?! Den blev i alla fall jättefin till de vita syrénblommorna och blommiga servetter som jag fyndade i hans kökslåda.

Efter middagen flyttade vi från middagsbordet till soffan. Bjöd på kaffe och dessert som bestod av A’s dotters supergoda Oreobollar och min Plommonkaka. Och sen paketöppning.

Jag tror bestämt att födelsedagsbarnet var nöjd med både maten, presenterna och kvällen i övrigt.

Snart ska vi ge oss ut i regnet för att göra ett besök på Plantagen. Jag behöver hitta ett par jättestora krukor till två av mina olivträd. Träden jag har surar rejält över den trånga bostad de har just nu. Jag tänkte att jag skulle glädja dem med en lite rymligare tillvaro och ny jord.

Ikväll blir det morsdagsfirande hos A’s mamma och pappa. På min sida firar vi i kommande vecka.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  ulrica
  4 juni, 2019 at 10:35

  Ja, jisses, hur kan man inte ha koll på det.. den var ju superfin!!!
  Snart får du sluta med dina härliga inlägg om mat och desserter.. :-)).
  Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.