livet

NJUTIT AV EN VECKAS HEMESTER MEN NU DRAR VI

Nu har jag njutit av 1,5 veckas hemester, men nu drar vi. Vi har röjt och städat och chillat i solen och gjort en massa trevliga saker på hemmaplan. i dryga trettio graders värme i måååånga dagar. Nu är det slut med det. Idag är det dags att stoppa in resväskorna i bilen och dra iväg en vecka.

Efter en dryg veckas hemester drar vi iväg.
Efter en dryg veckas hemester drar vi iväg.

Vi har chillat i solen och ätit mellis.

Vi har firat Christina-dagen med min familj, som man kan läsa om här.

Vi har njutit av ett oräkneligt antal grillmiddagar.

En fantastisk kväll på Hamnmagasinen
En fantastisk kväll på Hamnmagasinen

Vi har varit på en härligt middag på Hamnmagasinen, som jag skrev om här.

Jag har umgåtts med dottern, som man kan läsa om här.

Jag har inte bara druckit vin under semestern. Jag har även stoppat i mig en hel del nyttigheter också. Älskar smoothies! Bilden är från min första semesterdag, efter en löprunda.

Nu har vi packat resväskorna för att åka till Skottland. Det resmålet har länge varit på båda våra reseönskelistor så vi är så glada att det äntligen ska bli av. Under en vecka ska vi ta oss runt ungefär 80-90 mil och inte en natt blir på samma ställe. Ja, det kommer till viss del att bli jobbigt och intensivt, men det är vi ju medvetna om. Vi gjorde det valet för att hinna se så mycket som möjligt. Det blir en kombinerad turist-, hiking- och whisky-resa. Ja, jag gillar också whisky. Så rökig som möjligt. 🙂

Hur har ni det? Har ni semester eller jobbar ni fortfarande?

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ulrica
    20 augusti, 2019 at 08:13

    Vilken smart idé att göra ett sånt inlägg :). Den idén spar jag i min bank!
    Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.