hälsa & friluftsliv

DET BLIR LITE EXTRA VACKERT AV KÄNSLAN

Ibland tror jag det är så. Så att det blir lite extra vackert av känslan. Ni vet, man lägger liksom till en positiv känsla i nån form till det man ser, så blir det speciellt och särskilt.

Som det här till exempel. Det kanske egentligen inte är jättevackert med en grå skog och grått väder i skymningen.

Ja, okej, lite vackert med de gula löven då.

Kanske blir det extra vackert av känslan att flyga över stigen!
Kanske blir det extra vackert av känslan att flyga över stigen!

Men lägger man sen till att man flyger fram över stigen med lätta steg och lätt andning (läs tunga steg och tung andning) så blir det liksom vackert på en gång. Känslan av lyckorus!

Bilderna togs igår kväll. Jag hade lämnat in bilen efter jobbet, och sprang sen en runda innan jag kom hem.

Sen åt jag en härlig middag bestående av vitkåls- och morotspuckar och röda bönor. (Det ser betydligt mera bränt ut än vad det var). Vill passa på när inte A är hemma. Han äter snällt när jag gör vegetariskt, men det är ju inte direkt så han gör frivolter av lycka. När katten är borta dansar råttorna på bordet. Eller hur var det nu;-)

Kanske är det lite liknande för mig och vegetarisk mat och det där med vackert. Jag tänker att det blir extra gott av att jag lägger till känslan av att äta fräsch och nyttig mat. Typ. Hur tänker ni?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  nillahalsaharmoni
  12 oktober, 2019 at 08:02

  Jättefina bilder och maten ser fräsch och god ut! Ja, jag tror absolut att jag förstår din känsla – jag kan uppleva det precis som du beskriver det! Visst känner man sig nyttig och det är det ju också med motion och nyttig mat. 🙂
  Halkade in här genom en annan blogg… trevligt! 🙂
  Hälsningar, Gunilla

 • Reply
  Gunilla
  12 oktober, 2019 at 05:22

  Vackra höstbilder och den vegetariska maten ser god ut. Känner igen det du beskriver och jag tror också att känslan bidrar till hur man upplever saker och ting. Ha en fin helg.
  Hälsningar Gunilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.