recept

GOTT FÖR SJÄLENS SOMMARSALLAD

En fräsch sommarsallad är toppen att ta till en varm sommardag. För många kan det kännas tungt att äta mitt på dagen när det är varmt, men det har jag inga problem med. Jag måste ha mat i mig.

Här har jag gjort en på machésallad, bladspenat, knaperstekt bacon, minimozarella, jordgubbar, gula tomater och pinjenötter.

Jag ringlade över en dressing på olivolja, balsamvinäger, honung, svartpeppar och liiite salt.

Till och med A, som har svårt att äta i värmen, tyckte det var gott.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Maria - Wikers Liv
    17 juni, 2020 at 09:52

    Fniss… jag har heller inga problem att äta i värmen, kan äta nästan jämt 😉
    Vilken mysig helg ni haft med utefrukost, cava och god mat! Ljuvligt!
    Kram/Maria

    • Reply
      Lena
      27 juni, 2020 at 09:44

      Jag kan äta typ jämt! 🙂

  • Reply
    EN VECKAS AVKOPPLING I FJÄLLEN VÄNTAR - Gott för själen
    18 juni, 2020 at 06:00

    […] har packat kylväskor och kassar med ingredienser till Sommarsallad, Jordgubbssalsa till grillat, Jordgubbssalsa till varm Brie, Tunnbrödklämmor, och Silltårta med […]

  • Reply
    VI BÖRJAR VÄL FRÅN BÖRJAN - Gott för själen
    20 juni, 2020 at 08:45

    […] bilen var tömd och kylvarorna instoppade på sin plats fixade vi sommarsallad och lite rosé. Satt länge och suckade över […]

  • Reply
    ulrica
    22 juni, 2020 at 10:32

    Åh åh åh.. måste verkligen testas!!
    Jag har nog aldrig haft problem att äta i värmen, men jag märker att jag inte orkar äta lika stora portioner och jag föredrar kall mat.. men annars går det bra :).
    KRAM

    • Reply
      Lena
      27 juni, 2020 at 09:38

      Kall mat är ju lite mera tilltalande när det är varmt ute, måste erkännas.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.