livet

LUCIAMORGON 2020 – SÅ SJUKT BESVIKEN

Luciamorgon 2020 blev en stor besvikelse! Jag är inte besviken på framträdandet på SVT alltså, utan på mig själv. Jag har nog tittat på SVTs framträdande på luciamorgonen i typ 30 år.

Luciamorgon 2020 - så sjukt besviken

I 30 år! Men i år glömde jag! Ändå var jag uppe! Det var söndag och jag behövde inte ens komma sent till jobbet för att se programmet.

Luciamorgon 2020 blev en stor besvikelse. Besviken på mig själv!

Jag gick upp i godan ro och gjorde gröt som vanligt. Åt upp den och satte mig i soffan för att fixa lite med bilder. Efter en stund så tittade jag på Instagram och såg att Victoria tittat på det fina programmet! Jag blev såååå besviken. Alltså, EGENTLIGEN är det ju såklart inte värsta grejen. Men, har man haft det som en tradition i så många år och så missa det av misstag trots att man är vaken och uppe!!!! Okej då, 2018 hoppade jag tydligen över. Men då helt medvetet.

Jaja, jag hade hela dagen på mig sen att sansa mig. Så när vi varit hos mina föräldrar på utefika och sedan firat Andreas dotter så värmde vi lite glögg, tog fram lussebullar och pepparkakor, och drog igång play.

Jag måste erkänna. Det var värt att vänta på. Det var riktigt riktigt fin i år. Så stämningsfullt från Jukkasjärvi. Inte mycket snö där heller, men lite julkänsla hade de lyckats få till.

Luciamorgon 2020 blev jag besviken på mig själv!

Luciamorgon 2020 blev en besvikelse. Luciamorgon 2021, då jäklarns, då ska jag sitta bänkad i rätt tid!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.