bygga nytt

SNABBA KLIPP FRÅN HUSET I VECKAN

Idag får det bli några klipp från huset. Jag var där en snabbis för att diskutera med målaren i veckan. Skönt att bara ha två kilometer dit.

Snabba klipp från huset i veckan

Golvsocklarna höll på att målas. Jag gillar att de levereras helt trärena och handmålas på plats. Vissa gillar helt släta, gärna fabrikssprayade, medan vi gillar det mera handgjorda. Gillar när det syns svaga penseldrag liksom. Här ligger docklarna från den blivande matplatsen in i köket. Precis där de närmaste bockarna står kommer matbordet att stå. Lilla fönstret längst bort blir över diskbänken.

Här är blivande gästrummet. Det står egentligen arbetsrum på planritningen. Eftersom vi behöver ett lite större arbetsrum, även det med övernattningsmöjligheter, så bytte vi plats på rummen. Gillar att det är lite knasiga vinklar och vrår i det här huset.

Och här är ett hörn i master bedroom, som jag visat förut. Spackling och slipning är klart. Taklisterna på plats. De ska målas in i samma vita som taket. Sen blir annan kulör på väggarna, och en fondtapet här vid det liggande fönstret.

Snart ska vi göra oss i ordning för att åka till huset igen. Vi har hyrt en grävmaskin över helgen och började lite smått igår kväll. Började med ”diket” för häck. Säkerligen kommer jag att ha några flera snabba klipp med mig hem idag. 🙂

Vi hoppas på lite sol och värme. Det blir grymt kallt att sitta och stå stilla i bara nån plusgrad. Tur att vi har uppvärmt i uthuset så kan gå in och värma oss emellanåt.

Ha en toppenlördag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.