bygga nytt

FÖRLÅT MEN DET VAR MITT FEL ATT SNÖN KOM!

Förlåt men det var mitt fel att snön kom. Det måste vara så. Det där med vädret är inte att leka med och man ska inte utmana ödet. Tyvärr gjorde jag det.

Förlåt men det var mitt fel att snön kom!
Förlåt men det var mitt fel att snön kom!

Usch! Så här såg det ut då vi kom till husbygget igår. Ovädret drog in under söndagkvällen. Det svartnade på himlen, blåsten tilltog och på morgonen snöade det. Så kan det gå när man utmanar vädergudarna, eller nåt 🙂

Förlåt men det var mitt fel

Jag har varit sjukt taggad på att riva bort presenningarna som täckt utemöblerna. När det såg ut så här i lördags och jag hade en liten lucka så passade jag på. Provade ställa ut lounggruppen framför huset. Det blir ännu mysigare när vi kan ställa det intill husväggen, men än så länge får det stå tre meter ut.

Det jag gjorde när jag inte ställde ut möbler var det här. Jag målade taket i den lilla verkstaden i uthuset.

Jag målade taket två gånger och Andreas har satt gips, spacklat och slipat väggen bakom min rygg. Det var så trångt så det var som ett skämt. Rummet är litet i sig. En arbetsbänk var ställd på högkant på golvet och två stora bänkskåp var lossade från väggen och ställda mitt på golvet. Där var vi sen två personer och 1-2 stegar. Samtidigt. När den ena behövde gå ut var den andra tvungen att gå ner från stegen, fälla ihop den och ställa sig som ett frimärke längs väggen. Haha, så kan det gå när man vill vara tillsammans 🙂

Den här väggen ska vi måla vid ett senare tillfälle. Så fint med ordning och reda där, och det är ingen panik att måla där.

Förlåt men det var mitt fel

Där det inte är sån ordning och reda är i ett annat rum i uthuset, hehe. Där var redan en hel del saker, men nu har vi dessutom stuvat in en massa saker som vi inte behövde ha med till lägenheten i väntan på flytt till huset. Det ska bli så skönt att rensa där sen.

Sorry, om jag hade fixat mera här inne istället för att ta mig tid att ställa ut utemöblerna så hade det nog inte kommit nån snö. Så, förlåt men det var mitt fel.

Igår höll vi oss mest inomhus. Jag målade den nygipsade väggen och hängde en del hemma i lägenheten. Jag träffade också dottern en stund och hjälpte henne med lite deklarationsfrågor bland annat. Vi höll oss på säkert avstånd förstås. Det känns ju rätt fånigt att inte kunna sitta intill varandra och titta på samma skärm utan hon fick skicka bilder till mig så tittade jag på min telefon. Det gäller att hitta lösningar på problem som dyker upp 🙂

Påsken är nu över och det är dags att dra igång en ny arbetsvecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.