hälsa & friluftsliv

KYLSLAGEN VÅRMORGON GAV EXTRA ENERGI

Det är en kylslagen vårmorgon idag. Som de flesta andra dagar det här året. Det hindrar mig förstås inte att att ge mig ut på en löptur. Strax efter åtta i morse klev jag ut på trottoaren och sprang till Vattenparken.

Kylslagen vårmorgon, men ack så härligt!
Kylslagen vårmorgon, men ack så härligt!

Det var soldis och nån plusgrad. Till och med fåglarna verkade tycka att det var kallt. De bjöd knappt nåt kvitter alls. Och det var knappt en kotte ute.

Jag blev förvånad när jag såg den här. Tydligen går Upplandsleden igenom parken. Det hade jag ingen aning om. Men nu har de tydligen satt upp ett ledmärke. Måste ha hänt senaste dagarna.

Jag sprang i den ena pilens riktning för att se vilken riktning leden tog genom parken. Men redan efter att ha passerat första märkningen glömde jag bort den.

Lätt hänt att glömma när det är så här vackra omgivningar man befinner sig i. Till vänster i bild, strax bakom träden, bor vi nu i vår transferlägenhet. Sex veckor till får vi vänta innan vi kan flytta till vårt nybyggda hus!

Kylslagen vårmorgon i Vattenparken

Jag sprang vidare och njöt!

Kylslagen vårmorgon

Det må ha varit en kylslagen vårmorgon, men ack så skönt ändå. Fylld av energi kan jag ta mig an dagen. Vi ska till husbygget, såklart. Alltid finns det nåt man kan pyssla med.

Men nu väntar vi på vårvärmen va?!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  26 april, 2021 at 06:09

  Härligt! Ja vi väntar på vårvärmen. Så fort det blir lite varmare ger vi oss av med husbilen igen.

  • Reply
   Lena
   26 april, 2021 at 06:48

   Såååå, mysigt att kunna dra iväg så där när andan faller på!

 • Reply
  FÖRSTA LÖPRUNDAN PÅ EN EVIGHET - Gott för själen
  20 juni, 2021 at 07:12

  […] prioriterar jag att vara hemma och försöka komma i ordning så gott det går. Kanske var det den här turen som var den senaste. En tur i Vattenparken, som var närmast när vi bodde i […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.