hälsa & friluftsliv

VÄCKTE KROPPEN MED EN LÖPTUR

Jag väckte kroppen med en löptur. Det var i söndags morse jag gjorde det. Inte nu i morse, för nu är jag förkyld. Det är länge sen jag var det, men nu var det dags.

Väckte kroppen med en löptur

Andreas var förkyld i förra veckan så det är troligen han som smittat mig. Det känns riktigt bra att jag hade munskydd och handskar när jag var nära dottern i helgen.

Men i helgen mådde jag prima och var alltså ut på en tur. Det var runt nollan, blå himmel och fåglarna kvittrade.

Det finns parkbänkar här och var. Vid just den här hade vi en nyårspicknick ett år.

Det var vid åttatiden i söndags morse. Inte många var ute. Inte ens änderna var uppe. De hade varken gått upp, klätt på sig eller ätit frukost. De bara blängde trötta på mig.

Väckte kroppen med en löptur i vårsolen
Väckte kroppen med en löptur i vårsolen

Älskar det här. Ljuvligt med våren och att ha allt det härliga framför sig. Det är fortfarande minusgrader på mornarna så nu kan det gärna få bli varmare. Det ska visst bli det nu.

Väckte kroppen med en löptur i vårsolen till ljudet av fågelkvitter
Väckte kroppen med en löptur i vårsolen till ljudet av fågelkvitter

Jag tror och hoppas det var kulmen på min förkylning igår. Och jag tror och hoppas på att det inte är Covid-19. Varken Andreas eller jag har känt några andra symptom än snuva. Eftersom det är en lurig grej det där så agerar vi som att det är det där eländet. Vi har dock ingen aning om varifrån det landade hos oss. Vi bor ju trots allt just nu i ett femvånings hyreshus så det är ju inte omöjligt att vi blivit smittade i trapphuset.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.