inredning

INREDNINGSDETALJER FRÅN GRYTHYTTAN – RESEMINNE

Inredningsdetaljer från grythyttan är ett av våra resminnen som pryder vårt hem. Jag tycker om att köpa saker till hemmet då jag är ute och reser. Förutom bilder att titta tillbaka på så blir de inköpta prylarna ännu ett sätt att minnas en resa.

När vi var på roadtrip i Värmland förra sommaren så stannade vi till i Grythyttan på vägen hem. Vi gick in på Grythyttans gästgivaregård och kikade runt. Där fanns en liten hörna med inredningssaker med en stil som passar oss perfekt.

Fatet och ljushållaren är inredningsdetaljer från Grythyttan
Fatet och ljushållaren är inredningsdetaljer från Grythyttan

Den svarta skulpturliknande saken har min svärfar gjort. Den är gjord av smält järn. Han frågade om jag skulle vilja ha den (han vet att jag gillar liknande saker). Självklart ville jag det. Han målade en kloss svart och fäste järnskulpturen på den. Och så fick jag den! Även den passar perfekt i vårt hem!

Inredningsdetaljer från Grythyttan
Inredningsdetaljer från Grythyttan

Vi köpte dessa fina inredningsdetaljer från Grythyttan. Det här fina fatet på lejontassar och ljushållaren i koppar alltså. Bollen köpte jag då dottern och jag var på en liten dejt för några år sedan. Och den lilla träbiten kommer från en förmultnad stubbe som fanns på tomten intill Torpet.

Bilderna togs en vecka efter att vi flyttat in, alltså för 1,5 månad sedan. Lite har hänt sen dess. Vi har i alla fall fått upp gardiner och köpt nya stolar till matbordet. Mattan och tv-bänken väntar fortfarande på att bytas ut.

Har du varit i Grythyttan? Gillar du att köpa inredningsdetaljer på resor?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  22 juli, 2021 at 12:56

  Så himla fint ni har det!!
  Ja, jag gillar att köpa saker när jag är ute på resor :). Grythyttan har jag bara åkt förbi några gånger, men aldrig stannat till så det får jag nog skriva upp på utflyktslistan!
  KRAMAR Ulrica

  • Reply
   Lena
   23 juli, 2021 at 07:04

   Tack snälla!

   Ja, det lilla samhället skulle nog du gilla. Och det är ju inte heller jättelångt dit.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.